SEVR Finance

SEVR_logo_WHITE

Dags att hitta en interim ekonomichef?

Behöver ni en interim ekonomichef? Då har ni kommit rätt! Vi är specialiserade på interimslösningar inom ekonomi, finans och redovisning. Vi på SEVR Finance hjälper er att hitta rätt person, till rätt plats vid rätt tillfälle. Vi arbetar med ett flertal större kunder inom interim, allt från börsbolag, internationella koncerner och tillväxtbolag. 

Vad kan en interim ekonomichef tillföra ert företag?

En interim ekonomichef är en tillförordnad ekonomichef, som självklart besitter den kunskap och kompetens som behövs för stora som små uppdrag. Deras ansvar brukar i mångt och mycket likna en interim CFO, men det finns vissa skillnader. Tack vare sin roll som interim ekonomichef så besitter våra anställda/konsulter breda kunskaper från olika branscher och företag. Våra konsulter tar sig an utmaningar ni inte har kompetens för, eller helt enkelt inte hinner med just nu. 

För oss handlar det om att förstå era behov och agera utefter dem. Vår inställning är alltid att vi ska hjälpa er att få ut den fulla potentialen av ert bolag, avdelning och uppdrag!

SEVR Finance tjänster

Utöver att vi kan lova er att ni får rätt resurs till rollen som interim ekonomichef så har vi konsulter och anställda inom fler närliggande roller:

Vi kan tillgodose att ni möter er marknads utmaningar, oavsett om det handlar om inscourcing av er ekonomifunktion eller sömnlösa leveranser mellan kunder och leverantörer. Vi är vännen för alla tillfällen. Kontakta oss för att få mer information om våra tjänster, kom in på en kaffe och kanske början på en ny vänskap?

interim ekonomichef sverige

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Vi älskar att träffa våra vänner – gärna i det verkliga livet, men ibland har vi mycket roliga och spännande saker för oss – då kan du alltid skriva någon rad eller två så återkommer vi blixtsnabbt.

+46 721 746 671
hello@sevrfinance.se

Kungsportsavenyn 21, 411 36 Göteborg
Katarinavägen 15, 116 45 Stockholm
Storgatan 25, 831 30 Östersund