SEVR Finance

SEVR_logo_WHITE

Behöver du anlita en interim manager?

Ser du efter en erfaren ledare med resultatfokus? Då är en interim manager rätt för dig och ditt företag. Saknar ni en resurs eller rätt kompetens för ett specifikt projekt eller en plötslig utmaning så har vi rätt ersättare för det. Vi är specialiserade på interimslösningar inom ekonomi, finans och redovisning. 

Vi har en stark kunskaps- och erfarenhetsbas från olika branscher kombinerat med ett stort engagemang och empati för våra vänner. För vi ser alltid våra kunder, konsulter och anställda som våra vänner.  

Varför hyra en interim manager?

När en rekryteringsprocess tar tid och en ledande position är obesatt för länge kan det innebära att hela verksamheten blir lidande – då är det en interim manager ni behöver. 

 

Befinner ni er i en situation där det behövs specifik kompetens och erfarenhet som t.ex. mitt i en tillväxtresa, uppstädning, expansion eller helt enkelt en stor eller liten förändringsresa så hjälper vi er att hitta rätt person, till rätt plats vid rätt tillfälle. Behöver ni resursförstärkning vid föräldraledighet eller tjänstledighet så är interimslösningar räddaren i nöden. Vi har anställda och konsulter redo att hjälpa till i korta som långa, stora som små uppdrag!

SEVR Finance tjänster och resurser

  • CFO
  • Interim ekonomichef
  • Business controller
  • Financial controller
  • Seniora redovisningsekonomer
  • Koncernredovisningsekonomer
  • Konsulter inom merges och acquistions
  • Konsulter inom management och risk
  • Erfarna revisorer

Vi kan tillgodose att ni möter er marknads utmaningar, oavsett om det handlar om inscourcing av er ekonomifunktion eller sömnlösa leveranser mellan kunder och leverantörer.

Vi är vännen för alla tillfällen. Kontakta oss för att få mer information om våra tjänster, kom in på en kaffe och kanske början på en ny vänskap?

interim manager sverige finans

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Vi älskar att träffa våra vänner – gärna i det verkliga livet, men ibland har vi mycket roliga och spännande saker för oss – då kan du alltid skriva någon rad eller två så återkommer vi blixtsnabbt.

+46 721 746 671
hello@sevrfinance.se

Kungsportsavenyn 21, 411 36 Göteborg
Katarinavägen 15, 116 45 Stockholm
Storgatan 25, 831 30 Östersund