SEVR Finance

SEVR_logo_WHITE

Senast nytt från vännerna på SEVR

Senast nytt från SEVR

 • 2022-12-06
  Lisa – konsultchef på SEVR Finance

  Denna tisdag får ni lära känna Lisa Östegård som arbetar som Konsultchef på SEVR Finance. Lisa är vår allas klippa som har koll på att hitta rätt person till rätt uppdrag.

 • 2022-11-28
  Låt oss presentera Monika!

  Monika är inte bara en kompetent ekonom, utan också en otrolig tillgång i form av energi och positivitet – något alla som mött Monika kan intyga.

 • 2022-11-10
  Andreas Colliander förstärker SEVR Finance

  Sedan oktober är Andreas deltidsuthyrd på ett interimsuppdrag som CFO, och i början av samma månad tillträdde han rollen som VD för SEVR Finance.

 • 2022-10-26
  Alexandra Civill till SEVR Finance!

  Varmt välkommen, Alexandra – en av våra nyaste kollegor på SEVR Finance. Alexandra är klippan att luta sig mot när det blåser och en framtida uppdragsgivare kommer med en lättnadens suck kunna konstatera att man fått in en riktig doer!

 • 2022-02-16
  SEVR öppnar i Stockholm

  Vi öppnar i Stockholm och här hittar du oss på Convendum Söder, på Katarinavägen med utsikt över vattnet – här kan man sitta och snacka om utmaningar och möjligheter i timmar utan att tröttna på varken utsikten eller sällskapet.

 • finans blogg SEVR 2022-02-15
  Äntligen på plats!

  SEVR Finance flyttar in på Convendum i Göteborg. Här är vårt nya hem i hjärtat av Göteborg – det är hit du kommer för att ta en kaffe eller AW-öl eller bara för att snacka om er utmaningar och möjligheter.

 • 2022-02-14
  Peter Sandén nu hos SEVR

  Vi välkomnar Peter Sandén! – som senast kommer från Grant Thornton och har erfarenhet som både auktoriserad revisor och redovisningsspecialist! Det finns få saker som Peter inte löser vad gäller redovisning!

 • 2022-02-10
  Idag välkomnar vi Mikael Andersson

  Mikael är en riktig stjärna som hunnit med mycket spännande i sin karriär hittills! Utöver sin senaste roll som revisor på J-Å Gross revisionsbyrå så har han dessutom varit pokerproffs i många år! Kom in och snacka med oss så får du tips både kring årsredovisningar och poker!

Nyheter, ekonomi och finans blogg

Vill du läsa mer om spännande nyheter och händelser som sker hos oss på SEVR? Då är denna ekonomi- och finans blogg perfekt läsning för just dig. Här berättar vi om allt mellan rekryteringar av talanger och nya delar av verksamheten. Du kan också hitta intressanta nyheter från våra systerbolag SEVR Accounting och SEVR Recruitment. 

En finans blogg för dig

Vi på SEVR är experter på finans och ekonomi och delar mer än gärna med oss av tips. Oavsett om du jobbar med ekonomi i ett stort bolag, axlar rollen som en interim CFO, eller jobbar med finans i ett tillväxtbolag så finns vi här för dig. SEVR Finance jobbar aktivt med en rad olika koncerner, listade bolag, tillväxtbolag och spännande startups. Vad vi har som får oss att sticka ut är en lång erfarenhet från många olika branscher. Samtidigt sätter vi alltid kunden i centrum och tror på starka relationer.

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Säg hej och låt oss hjälpa dig!

Har du blivit inspirerad av vår finans blogg? Vi älskar att träffa våra vänner – gärna i det verkliga livet, men ibland har vi väl många roliga och spännande saker för oss – då kan du alltid skriva någon rad eller två så återkommer vi blixtsnabbt, som man kan förvänta sig.

+46 721 746 671
hello@sevrfinance.se

Kungsportsavenyn 21, 411 36 Göteborg
Katarinavägen 15, 116 45 Stockholm
Storgatan 25, 83130 Östersund